Правила на форума

Преди да пишете, прочетете правилата!
Потребителски аватар
severnaDze
Администратор
Администратор
Мнения: 54
Регистриран: ср яну 03, 2018 4:42 am
Местоположение: Кюстендил
Контакти:

Правила на форума

Мнениеот severnaDze » пет яну 05, 2018 1:20 pm

1. Писането на кирилица е задължително!
Забранено е да се ползват "4","6","1" вместо "ч","ш","ъ"!
Изключения се правят за никове и специални наименувания!

2. Заглавието Ви трябва да е точно и ясно. Заглавия от рода на "Помощ" "Предложение" "Проблем" и т.н , НЕ се толерират!

3. Темата, която пускате трябва да бъде в правилният раздел!

4. Преди да пуснете дадена тема ,проверете в търсачката дали вече няма подобна!

5. Сдържайте си нервите, не обиждайте когото и да било във форума (използвайте добрият тон, като по този начин не рискувате предупреждение или бан в сайта/форума ни)!

6. Забранява се използването на аватари и подписи с нецензурно ,неморално или расистко съдържание (цитати, снимки и др.), като последиците от това ще варират от предупреждение до бан от форума за минимум седмица! Правилото важи и за употребата на гореспоменатите забранени материали в постовете и теми.

7. Забранява се регистрирането на повече от 1 потребителски акаунт за едно IP!

8. Забранява се писането на всяка дума с главна буква,или изцяло писането само с главни букви[caps lock] приема се като повишаване на тон!

9. Забранено е пускането на два поста един след друг, или така наречения "бъмп" (bump). Използвайте бутона "ПРОМЕНИ"!

10. Забранени са постовете, които съдържат само offtopic и Емотикони!

11. Забранени са постове, които съдържат само и единствено "Цитат" или цитиране на даден потребител с изказване от типа "+1", само емотикони или подобни!

12. В разделите за предложения (за сайта/форума/сървърите), е задължително, при даването на Вашият глас За; Против; и т.н. да се аргументирате (ако сте "За" предложението да се приеме - Защо?, "Против" - Защо?). Коментари които НЕ съдържат обосновка, ще бъдат променяни и/или предупреждавани, по преценка на Администратор/Модератор!

13. Забранява се всякакви коментари, постове, аватари и подписи които са с цел реклама на други сайтове или сървъри свързани с играта Counter-strike!

14. Забранено е постването на безсмислени коментари от рода на "Яко!", "Супер!", "xaxa" ,"Добър урок, браво", Добри са браво +1, Оценки по десетобалната система 10/10 както и псевдо-модераторство (счита се за спам)

15. Кандидат админите нямат право да пускат повече от една кандидатура на месец. Всяка следваща кандидатура ще бъде Отхвърлена или преместена в Коша без предупреждение! Ако на 3 кандидатури последователно е получил НЕ му се забранява пускането на кандидатури за 6 месеца. Всяка следваща кандидатура в горепосочения период ще се наказва с предупреждение и е възможен бан от форума заради умишлен спам. Всеки ще си носи последствията при НЕ спазване на това правило и оправдания като не съм видял или недочел или злоупотребил няма да се толерира и ще се наказва с предупреждение.

16. Забранява се използването на всякакви цинизми и подигравки (дори и не в прав текст).

17. Забранява се рекламирането на сайтове свързани със Counter-Strike или какъвто и да е друг вид сървъри за игра, нарушението води до БАН!

18. Забраняват се Теми, постове, коментари, изказвания, линкове и offtopic-ци, в които да се обсъждат/рекламират хакове свързани с игри.

19. Всякакви опити за хакерство ще бъдат записани и препратени до вашия интернет доставчик.
Всички опити за фишинг на нашата общност ще бъдат разследвани и ако бъдете заловени, вашият IP и steamid ще бъдат забранени за постоянно от всички сървъри и форуми.


Нарушено правило се наказва по преценка на Администратора/Модератора !

Върни се в “Правила”

Кой е на линия

Потребители, разглеждащи този форум: CharlesLoyab, madyeladaY, vanderbuilt и 3 госта